Garanti

Din garanti ved bilkøb hos Auto Center Sydals

Hos auto Center Sydals kan du få 12 mdrs. Nedbrudsforsikring….

- Med mulighed for forlængelse efterfølgende, hør nærmere i butikken….

Dækning A

En Nedbrudsforsikring med en A-sikring er for dig, der har købt en bil mellem 0-5 år og som maks. har kørt 175.000 km.

Motor: Dele indeholdt i motorblok og topstykke inkl. ventilmekanisme, ventiler og styr. Topstykke og -pakning, stødstænger, knastaksel og knastforstiller. Takthjul, kæder og tandremme. Vandpumpe og termostat. Oliepumpe, stempler og ringe. Stempelpinde og cylindre. Plejlstænger og lejer. Krumpataksel og lejer. Svinghjul og startkrans.

Manuel gearkasse: Dele indeholdt i gearkassehus inkl. tandhjul, aksler, lejer og bøsninger. Synkromeshringe, skiftemuffer og -gafler, udgangsaksel.

Differentiale: Indre dele inkl. kron- og spidshjul, differentialeenhed. Lejer og bøsninger. 

Drivaksler: Drivaksler, homokinetiske led, kardanled, for- og baghjulslejer.

Kardanaksel: Kardanaksel, kardanenhed og midterleje.

Øvrige dele: Servopumpe, bremsehovedcylinder og koblingshovedcylinder.

Vekselstrømsgenerator: Indre komponenter.

Startmotor: Indre komponenter inkl. bendixdrev.

El-komponenter: Aircondition (kun kompressoren), tændspole, tændingsmodul, indv. varmlufts-blæsermotor, viskermotor til forlygter samt for- og bagrude, blinkrelæ, el-motor til sideruder, spændingsregulator, kontakter, centrallåsesystem, relæer, instrumenter i instrumentpanel, impulsgivere til hjulcensor, elektromagnet-ventiler (ej dyser), tankmåler, elektrisk benzinpumpe, lambdasonde, computerenhed, horn og knastfølere.

Elektronisk tænding: Styreenhed, impulsgivere, følere og forstærkere (kun fabriksmonterede anlæg).

Dækning B

 

En Nedbrudsforsikring med en B-sikring er for dig, der har købet en bil mellem 5-10 år og som maks. har kørt 175.000 km.

Motor: Dele indeholdt i motorblok og topstykke inkl. ventilmekanisme, ventiler og styr. Topstykke og -pakning, stødstænger, knastaksel og knastforstiller. Takthjul, kæder og tandremme. Vandpumpe og termostat. Oliepumpe, stempler og ringe. Stempelpinde og cylindre. Plejlstænger og lejer. Krumtapaksel og lejer. Svinghjul og startkrans.

Manuel gearkasse: Dele indeholdt i gearkassehus inkl. tandhjul, aksler, lejer og bøsninger. Synkromeshringe, skiftemuffer og -gafler, udgangsaksel.

Differentiale: Indre dele inkl. kron- og spidshjul, differentialeenhed. Lejer og bøsninger. 

Drivaksler: Drivaksler, homokinetiske led, kardanled, for- og baghjulslejer.

Kardanaksel: Kardanaksel, kardanenhed og midterleje.

Øvrige dele: Servopumpe, bremsehovedcylinder og koblingshovedcylinder.

 

 

Betingelser/begrænsninger

Det stilles som en betingelse at serviceeftersyn altid afholdes hos et Automester/mesterbiler værksted for at opretholde nedbrudforsikrings dækning. Er din reklamation ikke omfattet af Nedbrudforsikring A eller B, og du vælger at benytte et andet værksted end Auto Center Sydals, skal dette inden påbegyndelse godkendes af Auto Center Sydals.

Hvis du vælger at køre på andet værksted, dækkes der kun 50% af det beløb, som kan betragtes som værende reklamationspligtigt. Det resterende beløb afregnes direkte af ejeren til det pågældende værksted. Der dækkes ikke erstatningsbil i disse tilfælde.

Det er til enhver tid kundens pligt at sørge for, at bilen bliver transporteret til reparations værkstedet for at få udbedret evt. skader, fejl og mangler. Der dækkes ikke skader på dele som kan betegnes som sliddele, herunder: Batterier, Diesel indsprøjtningsdyser, tændrør, gløderør, viskerblade, filtre, bremsesliddele, dæk, udstødning, hjulophæng, styretøjsdele, remme, strammere, pærer inkl. xenon. Sædevarme, navigation, telefon, DVD, og andet infotainment/multimedie udstyr er ikke omfattet af garantien.

Enhver dækning bortfalder såfremt skaden er opstået som følge af fejlhåndtering, så som småturs kørsel med dieselmotorer som kan forårsage tilsodning, deltagelse i væddeløb, ekstremt hårdt og forkert brug af bilen, samt ved ændringer af bilen, herunder tuning/optimering.